søndag 17. januar 2016

City of Fallen Angels av Cassandra Clare

Tittel: City of Fallen Angels
Forfatter: Cassandra Clare
Serie: The Mortal Instruments #4
Sider: 435
Sjanger: Fantasy
Handling:
Clary is back in New York and life is good: she's training to be a Shadowhunter and is finally able to call Jace her boyfriend. But nothing comes without a price. When Jace inexplicably begins to pull away from her, Clary is forced to acknowledge that she herself has set in motion a chain of events that could lead to the loss of everything she loves. Even Jace.

Mine tanker:
Da har jeg lest fjerde boka i The Mortal Instruments-serien til Cassandra Clare. Jeg har egentlig ikke så veldig mye annet å si enn jeg sa i anmeldelsen av City of Glass. Boka var god, og jeg likte den godt. Dessverre synes jeg fortsatt Clary og Jace er litt teite.

Jeg likte ikke denne boka like godt som den forrige, men det er ikke langt unna. Det tar litt lenger tid før handlingen virkelig kommer i gang, og derfor føltes det litt som om boka ikke hadde et mål i begynnelsen. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. I hvert fall gjorde det at det tok litt tid før jeg kom meg inn i historien.

Det er dessverre alt for lite Alec Lightwood i City of Fallen Angels. Han og Magnus drar på ferie, og det er kjempegøy å høre om bildene de sender Jace og de andre. Noen av de morsomste delene av boka. Men det gjorde at jeg savnet han. Alec er den største grunnen til at jeg fortsetter disse bøkene, så derfor likte jeg veldig godt da han kom tilbake omtrent mitt i boka.

Da historien først kom i gang, likte jeg den godt. Det var spennende, og jeg ønsket å vite hvordan det kom til å ende. Dessverre ender boka med en cliff hanger, og jeg har ikke den neste boka. *Shaking fist* Ugh, cliff hangere... Men jeg overlever nok.

Alt i alt likte jeg City of Fallen Angels godt, men det er ikke den beste boka i serien. Gleder meg til å lese neste.

Tidligere anmeldelser:
City of Bones - bok 1
City of Ashes - bok 2
City of Glass - bok 3

- Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar