mandag 2. november 2015

Daredevil av Bendis og Maleev Ultimate Collection, Book 2

Tittel: Daredevil
Forfatter: Brian Michael Bendis
Illustratør: Alex Maleev
Serie: Daredevil Ultimate Collection #2, Daredevil Marvel Knights #6, #7, #9 og #10
Format: Grafisk roman
Sider: 512
Sjanger: Superhelt
Handling:
During a character-defining run, Brian Michael Bendis crafted a pulp-fiction narrative that exploited the Man Without Fear's rich tapestry of characters and psychodrama, and resolved them in an incredibly nuanced, modern approach. Earning an Eisner Award for Best Continuing Series, Bendis and artist Alex Maleev restored Daredevil to a luster worthy of the all-time greats. Now, their historic collaboration is collected across three titanic trade paperbacks!

Collecting Daredevil #41-50 and #56-65.

Mine tanker:
Da har jeg lest Bendis og Maleevs andre volum om superhelten Daredevil. Jeg likte det første volumet kjempegodt, og hadde høye forventninger til volum to. Bendis og Maleev innfridde, og det var kjempegøy å lese om Matt Murdock igjen.

Volum to består av fire historier. Lowlife, Hardcore, King of Hell's Kitchen og The Widow. Alle fire historiene er kjempespennende og henger nøye sammen. I tillegg henger de sammen med historiene i det forrige volumet. Det er kjempespennende å se hvor Bendis tar historien, og med tegningene til Maleev, kan det ikke bli bedre.

Det var utrolig gøy å se noen av de andre superheltene som holder til i samme univers som Daredevil. I dette volumet blir vi bedre kjent med superhelter som Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Spider-Man, Captain America og Black Widow. Jeg synes alltid det er gøy å lære mer om de mange Marvel-karakterene, så derfor likte jeg kjempegodt at de var med i dette volumet av Daredevil.

Dette er rett og slett en fantastisk tegneserie! Det er mørk stemning og ufattelig spennende historier. Daredevil er rett og slett kjempebra!

Tidligere anmeldelser:
Daredevil - bok 1

- Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar