lørdag 10. september 2016

Star Wars: Jedi Academy, Return of the Padawan av Jeffrey Brown

Tittel: Star Wars: Jedi Academy, Return of the Padawan
Forfatter: Jeffrey Brown
Serie: Jedi Academy #2
Sider: 176
Sjanger: Science fiction
Handling:
I thought my second year at Jedi Academy would be better, and it was ... at first. I built an awesome robot, took a field trip to an ice planet, and avoided Gammy's alien cooking. But then things got all mixed-up! Star pilot training was harder than I expected, my best friends started ignoring me, and the class bullies are trying to lead me to the dark side - which actually looks fun. Just when I thought I had school all figured out... 

Mine tanker:
Roan Novachez er tilbake for sitt andre år på Jedi Academy, og ting går ikke slik han skulle ønske. Vennene hans ignorerer ham, og klassens bøller prøver å lede ham over til den mørke siden. Vent hva..? Hva er det som har gått galt?

Roans andre år på Jedi Academy er underholdende, og det var gøy å se hva Jeffrey Brown hadde på lager for karakterene. Scenarioet i historien er ganske typisk high school-film-scenario, men det er underholdende likevel. Av og til gjør det ikke så mye at historien er full av klisjeer. Den er søt, men jeg må innrømme at jeg, personlig, likte den første boka best.

Vi fikk faktisk se Roan vokse litt som karakter i løpet av Return of the Padawan, og det likte jeg godt. Han er ikke akkurat tredimensjonal akkurat, men det var gøy å se at det skjedde en endring i løpet av historien. Han lærte mye i denne boka.

Jeg er nok ikke akkurat i målgruppa for disse bøkene, men de er underholdende likevel. De er søte, og man trenger ikke å tenke for å la se underholde.

Tidligere anmeldelser:
Star Wars: Jedi Academy - bok 1

- Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar